Toveren met Tijd.
je hoeft niet 100% bereikbaar te zijn, zorg dat je 100% betrouwbaar bent

Ik heb iets ontdekt, tijdens mijn jarenlange ervaring in trainingen die betrekking hebben op wat overal ‘timemanagement’ is gaan heten. Lelijk woord eigenlijk voor zo’n persoonlijk begrip als ‘bewust omgaan met je kostbare tijd’, maar vooruit. Ik merkte dat timemanagement an sich niet werkte. Gek eigenlijk, voor iemand die daar training in geeft… Maar voor mij is dat zoiets als het leren toepassen van trucjes. Dat is te weinig, te incidenteel.

Tijd managen gaat in wezen over het managen van jezelf. Dat is heel persoonlijk: wat voor de één werkt, werkt niet voor de ander. Daarom heb ik het liever over ‘Toveren met Tijd’. Het is positiever, en geeft ruimte om te ontdekken wat jij nodig hebt en het toe te passen zoals het voor jou werkt. Dan krijg je iets buitengewoons voor elkaar.
Het lijkt wel toveren.

Waarom? Daarom!
De training Toveren met Tijd leert je versleten gewoontes en contraproductief gedrag los te laten en onbenutte talenten beter te gebruiken. Zodat je aan het eind van de werkdag niet langer het gevoel hebt dat je geleefd bent, maar gezond moe en voldaan naar huis gaat. Persoonlijk effectiever, zo zou je het effect van de training ook kunnen noemen.

Wat win jij er direct al bij:

 • rust in je hoofd
 • overzicht
 • regie over de werkdag
 • minder last van automatisch (onbewust) gedrag dat leidt tot aantrekken van werk
 • meer werkplezier
 • grip op verstoringen als mails en ad-hoc verzoeken
 • alles gedaan krijgen wat je wilt
 • minder gevoel van werkdruk


Hoe gaat zo’n training precies?
Er zijn verschillende mogelijkheden:

 1. incompany: een groepstraining, bestaande uit twee groepsbijeenkomsten en drie persoonlijke follow-up gesprekken, op de eigen werkplek. Prijs op aanvraag.
 2. open inschrijving: een masterclass, bestaande uit 1 dag, met drie persoonlijke follow-up gesprekken (online). We werken met een groepsgrootte tot max. 10 personen, op een mooie locatie in Nederland.
  De eerstvolgende masterclass staat gepland op donderdag 20 juni, van 9.00-17.00, in Hemelum (Fr.).
  Prijs: € 525,- (of € 385,-, zonder follow-up gesprekken). Interesse? Stuur een bericht of neem contact op.
 3. individueel: een 1-op-1 traject, bestaande uit minimaal 5 coachgesprekken, waarbij we inzoomen op jouw specifieke vraag in jouw specifieke situatie. Prijs op aanvraag.


Voor wie?

Voor professionals die enthousiast zijn over hun werk en die de regie over de dagelijkse stroom aan eisen, verwachtingen en informatie willen vergroten. Op zoek naar structurele verbeteringen, zodat zowel jijzelf als je functie (weer) volledig tot hun recht komen.