Wat ik tegen klanten wil zeggen:
Bedankt voor het vertrouwen dat jullie in mij stellen.

Wat klanten tegen mij zeggen:
Je hebt een grote groep medewerkers enthousiast gemaakt voor ‘Toveren met Tijd’. Door de individuele ondersteuning en begeleiding lever je maatwerk en bereik je veel t.a.v. het veranderen van de werkwijze van medewerkers.
Je bent een fijn mens wat het proces van samenwerken en gedragsverandering ten goede komt.
Monique Staats, manager behandelzaken SPA Mentrum en Claudia Carrieri, manager bedrijfsvoering Mentrum JOT/ACT boden hun medewerkers de training ‘Toveren met Tijd’ aan

De training was veel meer dan ik had verwacht, omdat er heel goed gekeken werd naar jou als persoon en hoe je (samen) werkt en niet zozeer naar het toepassen van simpele trucjes.
Anneruth Waldus, medewerkster Marketing en Campagnes, Natuur&Milieu volgde de training ‘Werken (z)onder druk’

Aty heeft mij bewust gemaakt van mijn eigen rol in de dagelijkse drukte en hectiek. Als je je bewust bent dat je zelf het grootste probleem bent, dan is Aty zeker iemand die je verder kan helpen (‘If the student is ready, the teacher is there’). Vanwege de drukte was het soms lastig om tot een afspraak te komen. Het was dan ook goed om te merken, dat je het soms, onverwacht, ook buiten de kantooromgeving kunt vinden. Dan ben je los van je computer en andere verstoringen en kom je sneller tot de kern van de zaak. Tijd en locatie zijn dus cruciale factoren voor een dergelijk project.
Sijbrand de Vries, directeur Koninklijke De Vries Scheepsbouw Makkum, volgde ‘Training on the job-XL’

Door het volgen van de training heb ik een aantal dingen op mijn werk grondig veranderd. Ik maak nog steeds wel lange dagen, maar het is minder extreem. Als ik nu naar huis ga, heb ik ook echt het gevoel dat het ‘af’ is. Ik denk dat ik meer kans heb de komende jaren met plezier te blijven werken en niet burned out te raken.
Mieke Wattel, huisarts Rosedale Surgery, Suffolk, volgde ‘Training on the job-XL’

De training heeft mij zeer goed geholpen om grip op mijn tijd te krijgen. Ik kan nu een realistische planning maken en ik hoef geen collega’s teleur te stellen! Als je problemen hebt met plannen raad ik van harte een cursus bij Aty aan. Omdat het op te lossen is, maar niet in je eentje”.
Silvia Kerste, medewerkster Marketingcommunicatie, Natuur&Milieu, volgde de training ‘Werken (z)onder druk’ 

De heldere benadering tijdens trainingen biedt medewerkers de gelegenheid te reflecteren op hun werk en aandacht te besteden aan de eigen regie hierin. Aty biedt ondersteuning en handreikingen die direct toepasbaar zijn. Zij coacht op een directe en praktische manier. Zij biedt medewerkers inzicht en maakt ze bewust van de wijze waarop ze werken. Wij ervaren Aty als een aanwinst in het voorkomen van verzuim, in loopbaancoaching en in het versterken van persoonlijk leiderschap van onze medewerkers. Aty is een deskundige en kritische adviseur.
Gea Wester, HR manager Bisschop Mollerstichting, Leeuwarden, volgde de training ‘Tem je tijdvreters’ voor medewerkers bestuurskantoor BMS

Meer rust in mijn hoofd, vooral na schooltijd. Meer overzicht in mijn werkzaamheden en tijdsbesteding. Mijn effectieve werktijd is verhoogd.
I. van Bruxvoort, leerkracht De Sprong, Leeuwarden, Bisschop Mollerstichting, volgde de training ‘Tem je Tijdvreters’

Het belangrijkste inzicht is dat je zelf verantwoordelijk bent voor hoe je je tijd indeelt. Heel vaak liet ik me leiden door wat móet. Deed alles wat er gevraagd werd. Na de cursus heb ik eerst mijn planning iets minder strak gemaakt en ruimte gelaten voor onvoorziene dingen. Het voelt dan rustiger aan het eind van de dag. Ook merk ik dat 70% soms ook genoeg kan zijn. In plaats van altijd voor de 100% te gaan.
A. Bosma, leerkracht St. Bonifatiusschool Sneek, Bisschop Mollerstichting, volgde de training ‘Tem je Tijdvreters’

De training was heel interessant, vrolijk, positief, luchtig. Terwijl we deelnemen omdat we niet tevreden zijn.
J. Keuning, leerkracht St. Bonifatiusschool Sneek, Bisschop Mollerstichting, volgde de training ‘Tem je Tijdvreters’

Bij DSP-groep hebben de afgelopen jaren zo’n 25 personen een training bij Aty gevolgd. Ik zelf ook. Ook al is het een aantal jaar geleden, ik maak nog bijna dagelijks gebruik van de praktische tips.
Bram van Dijk, senior onderzoeker/partner DSP-groep Amsterdam, volgde het Persoonlijk effciency Programma

De open manier waarop Aty met mensen omgaat, straalt vertrouwen, helderheid en veiligheid uit. Ze heeft me geleerd anders naar situaties te kijken, door rationeler te gaan denken. De manier waarop zij dat deed was zeer plezierig; ik vind dat ze goed kan invoelen. Ik ben er sterker door geworden”.
Wil Kraan, leerkracht RKB Jozefschool, Aalsmeer, volgde de workshop ‘Omgaan met werkdruk’